Fagområder 1

Fagområder

Fagområder 2

Rehabilitering

Total rehabilitering av boliger er en av våre spesialiteter. Sæbø Bygg & Interiør AS tar gjerne store prosjekter hvor det krever mye planlegging og oppfølging. Med vår ekspertise og med våre gode samarbeidspartnere sikrer vi at ditt rehabiliteringsprosjekt blir slik du drømmer om – og litt til.

Fagområder 3

Maler

Vi sørger for et perfekt resultat hver gang ved å være aktøren som gjør alt helt fra planlegging til overlevering. Dette vil innebære at vi også har malere som legger siste perfekte finish på prosjektene våre.

Fagområder 4

Snekker- og overflatearbeid

Sæbø Bygg & Interiør AS er et snekker- og tømrerfirma med lang erfaring og allsidig bredde innen byggfaget. Vi tar både tilbygg og rehabiliteringsoppdrag for boliger i hele Bergen, samt ombygginger og innredningsarbeider for kontor- og butikklokaler. Vi har eget snekker- og lakkverksted på Midtun hvor vi kan produsere spesialtilpasset innredning i de overflater man måtte ønske. Vi er opptatt av god kommunikasjon med kunden helt fra planleggingsfasen til ferdig prosjekt, slik at vi kan sørge for et resultat både kunden og vi kan være stolte av. Vi er løsningsorienterte og ser ofte smarte løsninger på de ulike utfordringene kunden måtte ha.

Fagområder 5

Innredning

Vi kan hjelpe deg med gode ideer og løsninger for spesialtilpasset innredning til hjemmet, kontoret eller butikken. Vi har eget snekkerverksted på Midtun, hvor vi produserer innredning for både privat- og bedriftskunder. I samme lokaler har vi også lakkavdeling, slik at innredningen får den overflaten du ønsker. Vi har tidligere jobbet med store aktører i Bergen med innredning av butikk-, kontor- og forretningslokaler.

Fagområder 6

Flisarbeider

Sæbø Bygg & Interiør AS utfører enklere flisarbeider med egne folk, men vi har også faste samarbeidspartnere for større flisarbeider. Det gjør at vi kan levere en helhet, og du slipper å kontakte mange forskjellige aktører for å fullføre prosjektet ditt.